Start-R Biztosítási Alkusz Kft.

Startoljon a biztonságra!

Start-R Biztosítási Alkusz Kft.

"A matematikus az egy vak ember, aki egy sötét szobában keres egy fekete macskát, ami nincs is ott."
(Charles Darwin)
Ajánlatkérés

Hírek

Mostantól egyszerűbb lesz az online kárbejelentés

Tovább egyszerűsödött az e-kárbejelentő alkalmazás, a fejlesztésekkel mától külföldi-, biztosítatlan-, teherautó- vagy munkagép és annak vontatmányával okozott károkat is be lehet jelenteni az applikációval, valamint el lehet indítani a kárrendezést cascóra is.

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn az MTI-vel közölte: az alkalmazást a megjelenése óta több mint 220 ezren töltötték le, és több mint 4200 kárbejelentés érkezett a mai napig az e-kárbejelentőn keresztül a biztosító társaságokhoz, valamint a Mabiszhoz.

Az e-kárbejelentő applikáció a https://ekar.hu/ oldalról és az alkalmazás boltokból (Play áruház, Apple Store) ingyenesen letölthető autós kényelmi szolgáltatás. A 2019. januári megjelenése óta az alkalmazás több fejlesztésen, funkcióbővítésen ment keresztül, annak érdekében, hogy még egyszerűbb és gyorsabb kitöltést tegyen lehetővé az ügyfeleknek a kiemelten stresszes szituációkban.

A most kiadott verzióban újítás az is, hogy már nem csak a gépjárművezető kapja meg a kárbejelentést, hanem másnak is el tudja küldeni, például a tulajdonosnak, az üzembentartónak vagy a flottakezelőnek. Szintén új funkció, hogy járművekkel okozott dologi kár bejelentése (kerítés, híd, oszlop, stb.) is lehetővé vált az e-kárbejelentővel.

Forrás: portfolio.hu

2019.10.02.

Vissza